Santa Pola - Costa Blanca - Mevrouw de Aankoopmakelaar Spanje
16151
post-template-default,single,single-post,postid-16151,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Santa Pola – Costa Blanca

Dit betreft een nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers, gelegen in het centrum van Santa Pola en toch op loopafstand van het strand. Het appartement is op de 1e verdieping gelegen met een privé dakterras.

Over de stad:

Vlakbij wereldstad Alicante ligt het veel kleinere stadje Santa Pola. Deze stad is wat minder bekend bij toeristen dan de andere grote steden aan de Costa Blanca maar heeft precies hetzelfde te bieden. De stad heeft een aantal geweldige stranden, een middeleeuws kasteel in het centrum, en een van de beste boulevards van de Costa Blanca. Tevens loopt langs deze stad een 10 kilometer lang mooi wit zandstrand. Een bezoekje dus zeker waard.