Esther van de Paverd - Mevrouw de Aankoopmakelaar Spanje
15512
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15512,page-child,parent-pageid-15371,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Mevrouw de Aankoopmakelaar Spanje, Esther van de Paverd

Barcelona

Van oorsprong kom ik uit Nederland, maar ben sinds 2001 gevestigd in Barcelona waar ik woon met mijn Spaanse echtgenoot en dochter. Ik ben een expert geworden in het vinden van de juiste objecten in Barcelona en Catalonië door mijn ervaring als manager van een vastgoedportfolio (woningen, winkelpanden en parkeerplaatsen), en mijn persoonlijke ervaring als huiseigenaar in Barcelona.  Ik deel graag mijn expertise met u!

Ik ben gekwalificeerd en geregistreerd als makelaar (AICAT #7819), hoewel ik niet werk als verkopende makelaar, maar mijzelf alleen bezighoud met aankoopbegeleiding.

Mijn carrière heb ik opgebouwd bij  internationale bedrijven in Nederland, Oostenrijk en Spanje. Deze internationale ervaring heeft me geholpen mijzelf aan te passen aan nieuwe culturen en talen en heeft me geleerd hoe ik uitdagingen en onverwachte situaties moet aanpakken in het geval van culturele verschillen of problemen met interpretatie.

 

Ik ben verliefd op Barcelona en de geweldige architectuur. Barcelona heeft een ‘buzz’ en een levensstijl die moeilijk te weerstaan is, en dan heb ik het nog niet eens gehad over het geweldige weer of het heerlijke eten.

 

Ik kan goed luisteren, organiseren en heb een gestructureerde aanpak. Ik voel me op mijn gemak bij lokale partijen en heb er geen moeite mee uw vertegenwoordiger in Barcelona te zijn. Ik ben meertalig en spreek Nederlands, Engels, Spaans, Duits en Catalaans. In mij vindt u niet alleen een professionele partner in Barcelona, maar ook een vriendschappelijk contact en iemand die deelt in uw enthousiasme voor het vinden van uw nieuwe woning of investering.

 

Bel Esther: 070-4158447.