Barcelona - Costa Brava - Mevrouw de Aankoopmakelaar Spanje
16018
post-template-default,single,single-post,postid-16018,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Barcelona – Costa Brava

Dit betreft een prachtig nieuw verbouwd appartement in de zeer gewilde wijk Poblenou in Barcelona.
De woning is aangekocht door een familie die hier met z’n allen gebruik van maken tijdens de vakanties. Het dakterras met buitenkeuken maak het helemaal af.
Echt een ideale woning voor zomer en wintergebruik.

Over de wijk:

El Poblenou, wie kent deze wijk in Barcelona nog niet? Dan is het snel een wijk om te gaan ontdekken. Een wijk dichtbij het strand, platja del bogatell. Maar hou je van architectuur dan is dit ook de wijk waar je echt moet zijn. Voormalig was het echt een wijk met fabrieken en arbeiderswoningen, nu vindt je er vooral technologische bedrijven, kunstenaars en galeriehouders. Een aanrader om te bezoeken is hun eigen Rambla del Poblenou, zeer populair bij de locals en dus niet zo mega toeristisch.