Makelaar - Mevrouw de Aankoopmakelaar Spanje
15346
page-template-default,page,page-id-15346,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Jouw Makelaar

U kunt via Mevrouw de Aankoopmakelaar een zoekopdracht uitzetten voor een appartement of woning in Spanje.

 

Barcelona wordt steeds populairder als bestemming in Europa. Niet alleen voor een fijne stedentrip maar ook steeds meer studenten en ondernemers trekken naar deze mooie stad. Een mooi moment dus om te gaan investeren in deze stad aan de Middelandse zee.

 

U bent hiervoor aan het goede adres bij Mevrouw de Aankoopmakelaar Spanje, een samenwerking tussen Esther van Heteren in Nederland en met een enorme voorliefde voor Barcelona en aan de andere kant een Nederlandse makelaar.

 

De eerste afspraak om uw wensen te bespreken vindt plaats bij Mevrouw de Aankoopmakelaar, Esther van Heteren op ons kantoor te Den Haag. U kunt aan onze makelaar aangeven wat uw wensen zijn, gaat u het voor eigen bewoning gebruiken, voor de verhuur of als een investering. Ook uw wensen omtrent de prijsklasse, gewenste ROI, locatie, aantal kamers en verder, worden met u besproken.

Esther van Heteren zorgt er daarna voor dat uw wensen duidelijk wordt overgebracht aan onze partners in Barcelona zodat hier de eerste selectie kan plaatsvinden.

 

Uw wensen worden in eerste instantie verder opgepakt door onze aankoopmakelaar in Barcelona. Hij kent Barcelona goed en hij zorgt voor een lijst met maximaal 5 woningen welke aan uw wensen voldoen. In Spanje kan het zijn dat een woning door meerdere makelaars te koop wordt gezet. Onze makelaar zoekt voor u de meest interessante woning met de meest reeele vraagprijs.

 

De lijst wordt met u doorgenomen en indien interessant dan plant u een bezoek aan Barcelona om samen met onze aankoopmakelaars deze woningen samen en op 1 dag te bekijken (indien nog beschikbaar). Gezien de huidige woningmarkt in Barcelona wordt een bezoek bij voorkeur op korte termijn gepland. U moet denken aan een bezoek van 1 a 2 dagen echter kunt u dit naar eigen inzicht langer plannen.

 

U kunt zelf een vlucht en hotel boeken maar uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen (kosten voor vlucht en hotel komen voor uw eigen rekening).