Barcelona – Poblenou - Mevrouw de Aankoopmakelaar Spanje
15829
post-template-default,single,single-post,postid-15829,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Barcelona – Poblenou

Dit betreft een appartement op de 2e verdieping. Er zijn 2 slaapkamers een typisch Spaans balkon en om extra te genieten van de zon is er een gemeenschappelijk dakterras aanwezig. Dit appartement heeft veel authentieke Catalaanse details.

Over het proces:

In dit gebouw hadden wij al Nederlandse klanten blij gemaakt met een woning. Vlak ernaast is een ander Nederlands stel komen wonen. dat wordt smullen, gezellig aan de kaas en worst op het gemeenschappelijke dakterras!

Over de wijk:

El Poblenou, wie kent deze wijk in Barcelona nog niet? Dan is het snel een wijk om te gaan ontdekken. Een wijk dichtbij het strand, Platja del Bogatell. Maar hou je van architectuur dan is dit ook de wijk waar je echt moet zijn. Voormalig was het echt een wijk met fabrieken en arbeiderswoningen, nu vindt je er vooral technologische bedrijven, kunstenaars en galeriehouders. Een aanrader om te bezoeken is hun eigen Rambla del Poblenou, zeer populair bij de locals en dus niet zo mega toeristisch.