Barcelona – Costa Brava - Mevrouw de Aankoopmakelaar Spanje
15837
post-template-default,single,single-post,postid-15837,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Barcelona – Costa Brava

Dit appartement ligt op de 2e verdieping en heeft 3 slaapkamers. Er is een gemeenschappelijk dakterras waar men kan genieten van een mooi uitzicht over de wijk Poblenou. Het appartement ligt vlakbij het strand.

Over de wijk:
El Poblenou, wie kent deze wijk in Barcelona nog niet? Dan is het snel een wijk om te gaan ontdekken. Een wijk dichtbij het strand, Platja del Bogatell. Maar hou je van architectuur dan is dit ook de wijk waar je echt moet zijn. Voormalig was het echt een wijk met fabrieken en arbeiderswoningen, nu vindt je er vooral technologische bedrijven, kunstenaars en galeriehouders. Een aanrader om te bezoeken is hun eigen Rambla del Poblenou, zeer populair bij de locals en dus niet zo mega toeristisch.