Begur – Costa Brava - Mevrouw de Aankoopmakelaar Spanje
15975
post-template-default,single,single-post,postid-15975,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Begur – Costa Brava

Dit betreft een appartement met een groot terras en gemeenschappelijk dakterras op loopafstand van het strand van Sa Riera. Begur. Het appartement heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer.

Over het proces:

Het was al jaren een droom van de kopers om een appartement in de regio Begur te hebben, liefst in Sa Riera. Samen met Esther van Heteren die daar in juni op vakantie was in de buurt zijn we dit appartement gaan bezichtigen en het was gelijk raak. Het is een klein maar heel knus appartement op een prachtige plek met (zij) uitzicht op zee en op loopafstand van het strand. Al met al heeft het totale proces een kleine 4 maanden in beslag genomen.

Over het dorp:

Begur is een klein dorpje gebouwd op een heuvel op 200 meter hoogte. Ondanks dat het een klein dorpje aan de Costa Brava is, is het zeker de moeite waard om hier een keer te gaan kijken. Het dorpje heeft een schilderachtig historisch centrum met enkele gezellige barretjes, restaurants en hotels. Het hart van het dorp is het plein Placa de la Villa en elke week is er een markt.