Begur - Costa Brava - Mevrouw de Aankoopmakelaar Spanje
15901
post-template-default,single,single-post,postid-15901,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Begur – Costa Brava

Dit betreft een vrijstaande woning met 2 verdiepingen en een grote tuin in een rustige urbanisatie vlak buiten Begur, Costa Brava. Er zijn 5 slaapkamers en 3 badkamers verdeeld over 2 verdiepingen.

Over het proces:

De wens van een tweede woning te hebben in Spanje bestond al wat langer maar waar die precies moest staan was nog wat onduidelijk. We zijn begonnen even buiten Sitges om uiteindelijk de woning te vinden in de Costa Brava, ten noorden van Barcelona dichtbij de kust. Het is een prachtig vrijstaande villa met veel ruimte die ook deels verhuurd zal geworden aan toeristen.  Al met al heeft het totale proces een klein jaar in beslag genomen.

Over het dorp:

Begur is een klein dorpje gebouwd op een heuvel op 200 meter hoogte. Ondanks dat het een klein dorpje aan de Costa Brava is, is het zeker de moeite waard om hier een keer te gaan kijken. Het dorpje heeft een schilderachtig historisch centrum met enkele gezellige barretjes, restaurants en hotels. Het hart van het dorp is het plein Placa de la Villa en elke week is er een markt.