Tarragona - Costa Dorada - Mevrouw de Aankoopmakelaar Spanje
16001
post-template-default,single,single-post,postid-16001,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Tarragona – Costa Dorada

Dit betreft een modern appartement met groot dakterras met prachtig uitzicht in een rustige urbanisatie op nog geen 10 minuten rijden van het strand. Het appartement heeft 3 slaapkamers en beschikt over 2 badkamers. Er is een gezamenlijk zwembad.

Over het proces:

In juli 2022 werd er contact met ons opgenomen of we konden helpen bij de aankoop van een (verhuur) appartement in de provincie Tarragona. De klanten hadden het al bezocht en wisten zeker dat dit het moest worden. Na het bezoek aan de woning en de onderhandelingen is er via een machtiging de NIE en de bankrekening geregeld in Spanje. Dit maakte dat het hele aankoopproces in slechts 3 maanden kon worden afgerond waardoor de klanten in de herfstvakantie van 2022 al konden genieten van hun fraaie appartement en het gelijk in de verhuur kon worden gezet.

Over de plaats:

Tarragona ligt niet ver van Barcelona (circa 100 km) en is zeker een bezoek waard. Deze Catalaanse stad heeft een Romeinse geschiedenis welke je o.a. kunt terugvinden in het Amfitheater en het aquaduct. De stad zelf ligt op een heuvel op 160 meter hoogte waardoor je op meerdere plekken in de stad een mooi uitzicht hebt op de Middellandse Zee. In het oude centrum vind je monumenten, leuke restaurants en barretjes en gezellige pleinen.