Blanes – Costa Brava - Mevrouw de Aankoopmakelaar Spanje
15965
post-template-default,single,single-post,postid-15965,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Blanes – Costa Brava

Deze woning met zwembad betreft een nieuwe start in een urbanisatie in het achterland van Blanes, Costa Brava waar een van de kopers ook vandaan komt. Na ruim 30 jaar besloten zij om zich daar weer te gaan vestigen, samen met de partner. Er is een groot terrein met veel ruimte om groenten en fruit te gaan verbouwen in een rustige wijk ver van alle toeristen.

Over de badplaats:

Blanes is een bekende badplaats tussen de badplaatsen Lloret de Mar en Malgrat de Mar, gelegen aan de Costa Brava. Het is een leuke, voornamelijk vlakke badplaats die bestaat uit een oud en nieuw gedeelte. In het oude gedeelte bevindt zich de haven vanwaar bootjes naar Tossa de Mar, Malgrat de Mar en Callella vertrekken. Hier vindt u ook veel terrasjes, een leuke markt en uitstekende restaurants. In het nieuwe gedeelte van Blanes (Los Pinos) bevinden zich de meeste uitgaansgelegenheden en veel leuke strandtenten. Voor ieder is er dus wat wils.