Sant Cebrià de Vallalta - Costa Brava - Mevrouw de Aankoopmakelaar Spanje
16143
post-template-default,single,single-post,postid-16143,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Sant Cebrià de Vallalta – Costa Brava

Dit betreft een vrijstaande woning in de heuvels vlakbij Barcelona gelegen op een groot grondstuk op 15 minuten rijden van de kust. Er zijn 4 slaapkamers en 2 badkamers aanwezig. De woning beschikt over een zwembad.

Over het aankoopproces:

De voorliefde voor Spanje en de roots waren medebepalend voor de keuze voor een vakantiehuis in Spanje. De wensen om een huis te hebben waar zelf gebruik van gemaakt kan worden en wat tegelijkertijd als investering kan dienen. Verder moest het niet te ver van het strand gelegen zijn en een goede verbinding met Barcelona hebben. Daar voldoet deze prachtige villa in Sant Cebria de Vallalta helemaal aan.

Over de plaats:

Sant Cebria de Vallalta ligt op zo’n 50km ten noorden van Barcelona in de Maresme. Het heeft een prima verbinding per trein die langs de kust gaat. Het strand is breed en vooral geliefd bij de lokale bevolking.