Calvia - Mallorca - Mevrouw de Aankoopmakelaar Spanje
15947
post-template-default,single,single-post,postid-15947,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Calvia – Mallorca

Het betreft een rijtjes huis in een gesloten urbanisatie van 24 woningen met een gedeeld zwembad. Het huis heeft 4 slaapkamers, 3 badkamers en een grote privé tuin met bijbehorende veranda. De 3 slaapkamers boven zijn verbonden door een groot terras. Men kijkt uit over de bossen van Calvia. Er is voor twee auto’s een parkeerplek. Het huis is gebouwd in 2010. De woning ligt op 5 minuten van het strand Cala Vinyas en op 15 minuten van de hoofdstad Palma.

Over de stad:

De stad Calvia is het administratieve centrum van de zuidwestelijke regio van Mallorca. De regio zou de rijkste gemeente van Spanje zijn. Het won de jackpot toen toeristen de nabijgelegen stranden ontdekten en ontwikkelingen zoals Magaluf en Palma Nova werden gebouwd. De stad Calvia blijft een werkelijk mooie plaats, met okerkleurige huizen, een handvol winkels en bars, en kippen die tussen de olijfbomen klauteren. De stad wordt gedomineerd door de kerk van Sant Joan Baptista, gebouwd in de late 19e eeuw rond een 13e-eeuws origineel. In de buurt vertellen een fontein en een keramische muurschildering zijn geschiedenis. Hoewel Calvia in veel opzichten nog steeds een bescheiden Mallorcaans dorp is, duiden het sprankelende nieuwe stadhuis en het sportstadion op het succes van het gebied. Toch is het moeilijk te geloven dat u slechts een paar kilometer verwijderd bent van de bruisende badplaatsen Magaluf en Palma Nova.