Tarragona - Costa Dorada - Mevrouw de Aankoopmakelaar Spanje
15993
post-template-default,single,single-post,postid-15993,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Tarragona – Costa Dorada

Dit betreft een leuke ‘casa de campo’ gelegen op ruim 2ha grond midden tussen de sinaasappelboomgaarden in de provincie Tarragona. Het idee is om het huis zelfvoorzienend te maken wat het al bijna is met een eigen waterbron en zonnepanelen. Mooie start van een nieuw leven in Spanje!

Over de plaats:

Tarragona ligt niet ver van Barcelona (circa 100 km) en is zeker een bezoek waard. Deze Catalaanse stad heeft een Romeinse geschiedenis welke je o.a. kunt terugvinden in het Amfitheater en het aquaduct. De stad zelf ligt op een heuvel op 160 meter hoogte waardoor je op meerdere plekken in de stad een mooi uitzicht hebt op de Middellandse Zee. In het oude centrum vind je monumenten, leuke restaurants en barretjes en gezellige pleinen.