Torrevieja – Costa Blanca (Zuid) - Mevrouw de Aankoopmakelaar Spanje
15849
post-template-default,single,single-post,postid-15849,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Torrevieja – Costa Blanca (Zuid)

Dit betreft een nieuwbouw appartement op de begane grond. Het appartement heeft 2 slaapkamers. een leuk detail is dat er een zwembad te vinden is op het dakterras met uitzicht over de stad. Het appartement ligt vlakbij het strand.

Over de stad:

In het zuiden van de Costa Blanca ligt het gezellige stadje Torrevieja. De stad is net als de meeste steden aan de Spaanse kust van oorsprong een vissersdorpje wat ook weer goed te merken is. Zo heeft de stad een enorme jachthaven en word in de meeste restaurants verse vis geserveerd. Maar naast visserij en toerisme heeft Torrevieja nog een andere belangrijke inkomstenbron. Namelijk zoutwinnerij. Ten westen van Torrevieja ligt het grote Laguna Rosa, letterlijk vertaald ‘roze meer’. En dat is ook precies wat het is. In Laguna Rosa word namelijk zout gewonnen, wat het haar mooie roze kleur geeft. Een stad met onze kleur, daar moet je toch gewoon van houden!