Valencia - Costa del Azahar - Mevrouw de Aankoopmakelaar Spanje
16205
post-template-default,single,single-post,postid-16205,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Valencia – Costa del Azahar

Dit betreft een appartement met turist liscense in Valencia. De gerenoveerde woning bevind zich op de begane grond en heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer. De woning is gelegen in het centrum van Valencia.

Over de stad:

Valencia barst van de bezienswaardigheden en is van alle markten thuis. Er is een sfeervolle historische binnenstad vol imposante gebouwen, kathedralen, oude stadspoorten en pittoreske pleinen.  Maar ook bezit Valencia moderne futuristische architectuur met als hoogtepunt de “Ciudad de las Artes y kas Ciencias” ,Stad van Kunst en Wetenschap. Ook is Valencia een fantastische stad is voor iedereen die van lekker eten houdt. Zo is het bekende gerecht “Paella” oorspronkelijk Valenciaans!